Quantcast

Vives expressa el condol al rei d'Espanya, al president de la Generalitat i a l'alcadessa de Barcelona

L'arquebisbe d'Urgell i copríncep d'Andorra, Joan-Enric Vives, després de l'atemptat de Barcelona i l'atemptat frustrat de Cambrils, ha enviat aquest divendres un missatge de condol i solidaritat al rei Felip VI, al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. 

El text mostra la consternació del copríncep pel “terrible atemptat terrorista de Barcelona” i “l'atemptat frustrat de Cambrils” i expressa la “condemna més rotunda d'aquesta barbàrie i el sentit condol del poble andorrà, de les seves autoritats i el meu propi, així com la nostra solidaritat amb tots els ferits i els seus familiars, en aquests moments de tant dolor”. 

Així mateix, Vives vol expressar “la proximitat de tot el Principat d'Andorra cap a les víctimes, les seves famílies i cap a tot el poble català i de la resta d'Espanya, en aquesta situació tan tràgica i dolorosa”, alhora que condemna “la difusió de l'odi que provoca tota forma de violència i d'atacs que destrueixen la vida humana, violen la dignitat de les persones, o van en contra del bé fonamental de la convivència pacífica entre les persones i els pobles, més enllà de les diferències de nacionalitat, religió i cultura”.