Quantcast

Tots amb Barcelona: els famosos abatuts per la tragèdia donen suport als Catalans

Actors, cantants i altres personalitats plasmen en les xarxes seu dolor després que ha passat.

Aquest dijous, Barcelona patia un atac terrorista a un dels carrers més emblemàtics de la ciutat, la Rambla. Un atropellament massiu deixava desenes de ferits i 13 morts.

Davant la tragèdia, diversos personatges de l'esfera pública han reaccionat a l'atemptat i han volgut oferir suport a totes les víctimes de l'atropellament, solidaritat i força per a tot aquell que ha perdut algú estimat.

L'actriu Natalia de Molina ha expressat perfectament el dolor d'aquesta massacre al seu compte d'Instagram: “No ha d'haver odi. Només amor. Humanitat … que no es perdi la humanitat, per favor. és l'únic que ens queda. BARCELONA és avui moltes ciutats del món en un. Sense continents. Sense pell. la meva ànima, el meu cor i el meu ser en totes elles. & # 10084; #BarcelonaAmbTu #BarcelonaContigo ” .

A més, Fabiola Osborne, Sandra Barneda, Cesc Fàbregas, Lourdes Montes, Carlota Corredera, Risto Mejide, Laura Sánchez, David Beckham, Kiko Hernández, Pablo Alborán, Mario Casas , Malú, Madonna, Sara Carbonero, Paula Echevarría, Jaime Cantizano o Rossy de Palma són alguns dels noms més sonats que s'han bolcat amb la catàstrofe ocorreguda ahir a Barcelona.