Quantcast

La Torre Eiffel apaga les seves llums per les víctimes de l'atemptat de Barcelona

La Torre Eifflel va apagar la seva il·luminació habitual ahir, tal com va dir per Twitter l'alcaldessa de París, Anne Hidalgo, en commemoració de les víctimes de l'atemptat que va patir ahir Barcelona.

En el seu compte de Twitter , Hidalgo ha explicat que "París apagarà la Torre Eiffel des de les 00.45 aquesta nit en homenatge a les víctimes de l'atemptat de Barcelona". I escrivia en català i espanyol: "Som Barcelona, ??Som Barcelona".

L'alcaldessa de París té doble nacionalitat, la francesa i l'espanyola, ja que va néixer al Port de Santa Maria, a Cadis. Va ser una de les primeres polítiques a reaccionar davant l'atac terrorista de Barcelona.

L'edil de París enviava un missatge de solidaritat a l'alcaldessa de la capital catalana ia tots els seus habitants: "Els parisencs estan al seu costat "i ha posat èmfasi que" Barcelona i París són ciutats d'amor i de tolerància, valors que són més forts que aquest terrorisme odiós i covard ".

a més de la torre Eiffel de País, el WTC de Nova York es va il·luminar amb els colors de la bandera espanyola.