Quantcast

FOTONOTÍCIA.- 'Ritmes, capital musical' acosta el soul femení al cor de l'avinguda Meritxell

‘Scarlets & the femme soul band’ ha estat el grup encarregat de dinamitzar la plaça de la Rotonda aquest dijous al vespre dins de la segona edició del cicle 'Ritmes, capital musical'. Unes 400 persones s'han aplegat per gaudir de les versions de la primera banda de soul formada exclusivament per dones.

El conjunt barceloní està liderat per les veurs d'Ivet Vidal, Brigitte Emaga, les dues finalistes del programa televisiu La Voz, i Lyona, cantant i també actriu. Les acompanyen tres instrumentistes de jazz i soul: una baixista, una bateria i una teclista. El grup es caracteritza per la feminitat, la força i el talent, un grup de soul que ha fet vibrar als assistents i els curiosos de la plaça de la Rotonda.

El cicle 'Ritmes, capital musical' segueix la setmana que ve, el dimarts amb l'actuació d'una banda tribut a Joaquín Sabina i el dijours amb el grup 'Sabor cubano' que omplirà la plaça de salsa. La proposta musical es tancarà la última setmana d'agost amb blues, woogie i swing el dimarts 29 d'agost i l'actuació de 'Poblet Figueras+Sust' el dijous 31 d'agost.