Quantcast

El Govern expressa el seu condol per l'atemptat de Barcelona i convoca un minut de silenci

En la carta de condol adreçada al president espanyol, Mariano Rajoy, i al president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, el cap de Govern, Toni Martí, ha expressat la més ferma condemna a l’atemptat i ha mostrat la solidaritat andorrana amb les víctimes.

D'altra banda, el Govern i el Consell General, en coordinació amb l’ambaixada espanyola, han convocat un minut de silenci per mostrar el condol andorrà. L'acte tindrà lloc el proper dissabte 19 d’agost a les 19 hores a la plaça Lídia Armengol.

Les autoritats andorranes, a través la ministra d’Afers Exteriors, Maria Ubach, i de l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Jaume Gaytán, s’han posat en contacte amb les autoritats espanyoles. Així mateix, la Policia està en contacte amb els serveis policials del país veí, i ha activat un avís a la frontera hispano-andorrana per dur a terme una vigilància reforçada.