Quantcast

El Govern i la policia es posen en contacte amb les autoritats del país veí arran de l'atemptat a Barcelona

Arran de l'atemptat terrorista que ha tingut lloc a Barcelona aquest dijous a la tarda, el Govern andorrà ha difós el telèfon d'emergències consulars -324292- per tal que qualsevol ciutadà d'Andorra que s'hagi vist involucrat en el succés pugui rebre ajuda. De moment, no s'ha hagut d'atendre ningú, i hores d'ara no es té constància que cap persona del Principat s'hagi vist afectada. L'atemptat hauria causat dos morts i una vintena de ferits, segons les dades oficials fins al moment.

D'altra banda, tant el Govern com la policia s'han posat en contacte amb les autoritats espanyoles per si calgués prendre alguna mesura o reforçar la seguretat a la frontera arran dels fets. Els contactes s'han fet a través de la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, i de l'ambaixada espanyola.