Quantcast

Testimonis de l'atropellament "" Conduïa fent 'esses', atropellant tot el que podia "

Un taxista que es trobava al començament de la Rambla de Barcelona, ?? en el moment de la tragèdia, ha declarat a TV3, que el conductor de la furgoneta implicada tenia la intenció de causar tot el dany possible.

" Conduïa fent 'esses', atropellant tot el que podia ", ha assegurat el taxista.

Deborah , una altra testimoni de l'atropellament, en entrevista amb Antena 3 ha assegurat que des de la botiga on es protegeix " veig a la Policia passar i ambulàncies. Estic atrinxerada. l'atropellament ha estat uns metres més amunt del negoci. la Policia ens ha dit que ens mantinguem dins i que no sortim de cap manera ", assegura.

" Ens hem assabentat perquè ha vingut molta gent a amagar-se dins de la botiga . Tenim a la botiga una família amb nenes petites protegint- ", relata Deborah .

Diego , que també era present durant l'atropellament mes ivo, assegura que " s'han sentit molts crits i he sortit al balcó. S'ha vist molta gent a terra tirada, molta sang, alguns semblaven que estaven morts "explica.