Quantcast

'Nicolasito', el fill de Nicolás Maduro, amenaça d'atacar la Casa Blanca … a Nova York

El que faltava.

Nicolás Maduro Guerra , fill únic del mandatari veneçolà, acaba de saltar a la palestra després amenaçar amb prendre la Casa Blanca si Donald Trump intervé Veneçuela .

'Nicolasito ', sobrenom pel qual és conegut el fill de Maduro a Llatinoamèrica, s'ha convertit en el centre de totes les burles a les xarxes socials després d'afirmar que " si es donés el supòsit negat de tacar el sòl patri, els fusells arribarien a Nova York , arribaríem i prendríem la Casa Blanca , perquè fins al Vietnam quedaria petit ".

davant semblants afirmacions , en què " Nicolasito 'posa de manifest la seva pròpia incultura al desconèixer que la Casa Blanca se situa a Washington DC , la xarxa es va omplir de burles cap al fill del mandatari .

Un dels més durs va ser Rodrigo Ramos , fill de l'opositor Henry Ramos < / b>, qui va recomanar al N icolas Jr. Prendre classes de geografia " abans d'ordenar un atac" .

Cocoseco va amenaçar al govern EUA amb prendre Casa Blanca de New York. Abans d'ordenar atac, hauria de prendre classes de geografia. Vergonyant

& mdash; Rodrigo Ramos D'A (@rodrigoramosda) August 12, 2017

Escolta, Nicolasito, quan vagis a Nova York a prendre la Casa Blanca, aprofita per visitar Machu Picchu i la Torre Eiffel.

& mdash; Maythe Guedes (@MaytheGuedes) August 12, 2017

Nicolasito Kim Jum Him va mudar la Casa Blanca de Washington a Nova York .. Igual igual a papi jejeje pic.twitter.com/Gh3EzWFpcd

& mdash; Manuel Andara C (@manuelandara) August 13, 2017