Quantcast

Fins a onze professionals coneixeran l'oferta cicloturística en un viatge de familiarització d'Andorra Turisme

Coincidint amb l'acollida la setmana que ve de la tercera i quarta etapa de la Vuelta Espanya 2017, Andorra Turisme ha organitzat el primer viatge de familiarització (FAM trip) especialitzat en cicloturisme amb l'objectiu de donar a conèixer aquest producte així com també els serveis i infraestructures de què disposa el país per als aficionats a la bicicleta.

Hi participen un total d'onze professionals d'agències de viatges, operadors turístics i premsa especialitzada vinguts de Suècia, Bèlgica, Holanda, Regne Unit, Alemanya i Àustria, països que compten amb una tradició cicloturista consolidada.

Des del 19 fins al 22 d'agost tots ells aprofitaran la seva estada al país per visitar algunes de les més de 30 instal·lacions hoteleres del país que ofereixen serveis complementaris adaptats al producte cicloturístic; realitzaran diferents rutes de cicloturisme com per exemple, l'ascensió a la Coma d'Arcalís i el coll d'Ordino i gaudiran d'una jornada de descens en BTT al Bike Park de Vallnord Pal-Arinsal.

A més, aquest FAM trip s'ha programat coincidint amb la Vuelta Espanya 2017 que enguany arriba al país el proper 21 d'agost al centre d'Andorra la Vella, i sortirà l'endemà des d'Escaldes-Engordany. D'aquesta manera, els participants d'aquest FAM trip podran viure en directe la concentració d'equips professionals que hi prenen part i l'ambient dels aficionats al ciclisme que s'apleguen per veure l'arribada i la sortida d'aquest esdeveniment esportiu.

Més promoció del cicloturisme

Aquesta és una acció més d'Andorra Turisme que s'emmarca dins de l'estratègia de promoció del producte de cicloturisme i que té com a voluntat promoure l'oferta del turisme de bicicleta a diferents mercats europeus on existeix una gran afició per aquest sector.

Andorra compta amb 21 rutes cicloturístiques degudament senyalitzades, hotels equipats amb serveis adaptats a aquest públic, botigues especialitzades en aquest sector i acull cada any competicions esportives d'alt nivell de ciclisme i BTT a part de marxes cicloturistes. Una àmplia oferta que posiciona el Principat com un destí molt atractiu per als aficionats i practicants del cicloturisme.