Quantcast

El satànic assassinat d'una jove embarassada de 6 mesos

Fernanda Pereyra de 26 anys estava embarassada de 6 mesos.

Li van clavar un ganivet al cor i van incinerar el seu cos .

Les seves restes van ser trobats pels gossos d'un veí al Racó del Sauces , a Neuquén ( Argentina ), al quilòmetre 6 de la Ruta 6 .

Els investigadors afirmen que aquesta satànica coincidència no és producte de l'atzar : el nombre 666 és la marca de la Bèstia en el llibre de l'Apocalipsi .

" la jove mare va ser assassinada en un ritual satànic ", assenyalen fonts judicials.

El brutal assassinat, comès el 21 de juliol , ha revelat una sèrie de detalls que ha commocionat els 20.000 habitants de la localitat.

Aquest ritual implica diverses creences de màgia negra: el culte a Sant la Mort , la adoració al dimoni , i la veneració a Destranca Rua , entitat del < b> kimbanda , un culte africà.

Passades 62 hores de la troballa del cos, van ser detinguts Luciano Hernández, ex parella de la víctima, Osvaldo Castell i Diego Marillán, amics del primer .

Es pressuposa que tots ells estan relacionats amb el tràfic de droga a la zona i amb les pràctiques del satanisme i del culte angolès .

< p> Quan els investigadors van inspeccionar la casa on vivien els sospitosos es van trobar amb una cosa que mai podrien haver imaginat.

A la primera habitació hi havia un santuari ple de veles negres, vermelles i blanques, figures demoníaques, una calavera i sants pagans : Sant La Mort i Destranca Rua.

En altres estances de la casa van trobar, a més, una enorme nina de paper amb la mateixa altura de la jove mare assassinada i una perruca de color caoba, el color de pèl de la víctima .

Al pati del fons van trobar una ovella , que suposen que els detinguts feien servir en les seves cerimònies.

Quan van identificar a Castell, la sorpresa va ser encara més gran .

El seu cos estava ple de tatuatges .

En el pit tenia la llegenda " Destranca Rua ", i en el tors i als braços es veien els dibuixos de tridents, dones en flames , el sacrifici d'un nadó i figures demoníaques .

La creença que venera a Destranca Rua , una entitat vinculada al kimbanda , prové d'un culte africà que es va experimentar al Brasil quan portaven als esclaus al continent americà, tal com informa Infoabe.

Sant la Mort és una ' deïtat' adorada a Llatinoamèrica i el nord d'Argentina. Està rebutjada per l'Església catòlica , que la considera pagana.

Sol ser venerat per narcos, delinqüents i mafiosos.

Els fiscals i nvestigan si el crim es va cometre dins d'un Renault Kangoo , on els acusats haurien apunyalat la noia abans de començar amb el ritual satànic.

El cap d'Homicidis del Ministeri Públic Fiscal de la província de Neuquén, va assenyalar que la camioneta va ser rentada però la policia va trobar restes de sang i cabells al seient i al sostre del vehicle. < / b>

el divendres 4 d'agost, el jutge Lucas Pau Yancarelli dictar les presons preventives per sis mesos per als tres detinguts com " coautors d'homicidi doblement qualificat < /i>".

"Los tatuatges, els elements trobats durant l'aplanament i el fet que la noia hagi estat cremada ens va cridar molt l'atenció ", va descriure García. I va aclarir que "encara falta determinar el mòbil del crim ", si efectivament va ser durant un ritual satànic, o si " obeeix a altres dos mòbils possibles ". conclòs.