Quantcast

Nagore Robles i Sandra Barneda gaudeixen les seves vacances més exòtiques a Tailàndia

Després de passar uns dies de vacances cadascuna pel seu costat, la parella formada per Nagore Robles i Sandra Barneda ha posat rumb a Orient per passar uns dies d'allò més exòtics i romàntics a Tailàndia.

Les dues, han deixat veure fotos a les seves xarxes socials de les exòtiques vacances, encara que abans, han portat a terme plans per separat.

Segons informa Lectures, la presentadora, Sandra Barneda, va posar rumb al continent asiàtic quan Nagore encara estava acabant de gaudir els seus últims dies fent surf i meditant per carregar piles.

Mientras, Sandra ha aprofitat per amarar-se de la cultura i conèixer gent del Sud-est Asiàtic.

Tant Nagore com Sandra, mostren a les fotografies que han compartit una gran connexió amb la natura, fonent-se en la bellesa dels paisatges asiàtics.

Per l'estrella de Telecinco, Àsia no és un continent desconegut, ja que a l'octubre de l'any passat va bufar les espelmes d'aniversari des de Bali.

Never give up #hotdays #hollidays #lovinlife

Una publicació compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

Sin això, aquesta vegada l'ocasió per visitar el continent en molt més especial, ja que viatja acompanyada de parella, la relació tant els ha ensenyat a totes dues.