Quantcast

Prop de 2.000 ovelles fan el canvi de pastura del Cubil a Llumeneres

Prop de 2.000 ovelles han realitzat aquest dimecres el canvi de pastura des del Cubil de la Massana fins a Llumeneres, a Sant Julià de Lòria. Els prop de dos milers de caps de bestiar han sortit aquest dimecres al matí, vora les set, del Cubil per dirigir-se a Sant Julià de Lòria, per on han arribat fent camí cap a Os de Civís.

En el seu trajecte, les ovelles han passat per Aixovall, i d'allà cap al centre del poble, en direcció la plaça Laurèdia, des d'on han trencat per pujar la carretera cap a Llumeneres.

Els animals han hagut de travessar, per tant, el centre del poble de Sant Julià de Lòria, provocant al seu pas curioses imatges que han cridat l'atenció dels que es trobaven al carrer. Cap a la tarda han arribat ja a Llumeneres.