Quantcast

Els cinc jugadors que s'han marcat un '' Boateng ''

Els futbolistes, quan triomfen o fan un gran treball en un club, decideixen no continuar per diferents motius – ja siguin econòmics, personals o professionals – encara que alguns ho utilitzen només com una tapadora per ocultar un altre tipus d'interessos. Aquesta és una llista de cinc noms que han donat l'espantada per tot tipus de raons:

Kevin Prince Boateng : Com al·lega el títol de l'article, ha estat el cas més recent de espantada. El ghanès va al·legar en una entrevista a principis d'any que es trobava molt a gust amb Gran Canària, tant a nivell professional com personal per tot el que li aporta el lloc. No obstant això, ha enxampat a tots per sorpresa la rescissió del seu contracte amb l'UD Las Palmas quan estava totalment assentat. El futbolista només va al·legar motius personals, ja que no vol estar lluny de la seva família i hauria decidit tornar a Alemanya.

Radamel Falcao : Referent golejador a l'Atlètic de Madrid, va decidir inexplicablement deixar el club en el qual va oferir la seva millor versió pel luxe del Principat de Mònaco. Radamel va al·legar que el Mònaco era una fita més en la seva trajectòria i mai ho va ser els diners, quan al club matalasser tenia tot per triomfar.

Xabi Alonso : Davant l'arribada de Toni Kroos al Reial Madrid en 2014, el de Donostia va decidir que la seva etapa al Reial Madrid havia conclòs, quan realment tenia lloc en l'equip de Carlo Ancelotti. Xabi va argumentar que el Bayern era un repte professional més en la seva carrera, ja que mai havia jugat a la Bundesliga.

Di María : L'atacant argentí va decidir no continuar en el Reial Madrid per una presumpta promesa que el va fer el president Florentino Pérez de augmentar-li el sou si el conjunt blanc guanyava la Champions, com ho va fer el 2014. Di María va al·legar que el tracte mai va ser el necessari per anar-se'n per la porta de darrere.

Neymar : el brasiler assegura que se'n va anar al PSG perquè buscava més reptes, quan en realitat tenia tot per ser el referent a Barcelona. Neymar tenia l'estatus i el sou necessaris per seguir sent feliç i va decidir emigrar a París.