Quantcast

Sky Sports: Coutinho es vol anar

Philippe Coutinho mou fitxa i sol·licitarà el transfer request per sortir del Liverpool. Així ho ha confirmat la cadena Sky Sports al migdia, explicant que el brasiler ha passat a l'acció per intentar fitxar pel Barcelona malgrat que el Liverpool ha confirmat en un comunicat oficial que el brasiler romandrà com a jugador xarxa fins al final de l'estiu .

el brasiler, que fa unes setmanes no volia jugar amb el Liverpool ni que li titllessin de pesseter ni un altre qualificatiu de l'estil, sap que tindrà impossible anar-se'n al club blaugrana si no fa ell mateix alguna cosa per sortir de Anfield, i una de les vies que tenia era sol·licitar el transfer request.

A diferència de Dembele, que va donar l'espantada de l'entrenament del Dortmund, ha tingut una manera més "cordial" d'encarar la negociació. El que està clar és que els dos jugadors estan fent l'impossible per recalar al Barça, que ja ha rebut els 222 milions del PSG per Neymar i li ha enviat el transfer als parisencs perquè el brasiler debuti a la Ligue 1