Quantcast

L'art urbà de Monsieur Térez posa color a Escaldes-Engordany

Una àmplia varietat de colors i la vocació d'extreure l'infant que portem a dins. Aquests són dos dels ingredients principals de l'obra creada per l'artista urbà Monsieur Térez a una de les parets de l'aparcament del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany. El creador francès suma així una nova obra al país, després d'haver participat en la segona edició de la Biennal Internacional Andorra Land Art.

Els darrers dies, Térez s'ha vestit d'una manera molt particular, per tal de crear una performance artística que arribés a petits i grans evocant “sensacions positives i alegres”, tal com ha explicat l'artista. La voluntat de recrear la primera representació humana dels infants ha estat el missatge principal de l'obra, que ha acabat convertint-se en un 'collage' urbà amb molta tonalitat de colors, així com diverses formes en relleu que aporten volum a la peça.

L'obra que ha estat creada específicament per a l'ocasió duu el nom de 'Madame Anna', com a tribut a la matrona de la parròquia escaldenca. En aquest sentit, el reconegut artista ha explicat que tot aquest procés s'emmarca en un estil que ell defineix com a “tranche de patate” i que engloba la majoria de peces que ha realitzat el performista francès.

L'artista ha recalcat que habitualment quan presenta les seves obres en un indret mai en fa una de sola. Per aquest motiu, més enllà de la seva participació en la Biennal, el creador francès ha realitzat aquesta nova obra de caràcter efímer. Térez ha posat en relleu que “hi ha molts artistes que creen obres perquè perdurin, però jo m'estimo més fer peces que estiguin el temps que la gent desitgi”.