Quantcast

Rafa Nadal haurà d'esperar per arribar al número u

Denis Shapovalov va donar la campanada al Masters 1000 de Mont-real després d'eliminar Rafa Nadal a quarts de final per 3-6, 6-4 i 7-6 (4). El canadenc, que està sent el tennista revelació del torneig que es disputa a casa, ja va eliminar a Juan Martín del Potro en segona ronda, i en passar a semifinals, impedeix que el tennista de Manacor li prengui a Andy Murray el número u del rànquing ATP.

Nadal es va imposar amb relativa facilitat en el primer set, però Shapovalov es va refer en el segon i amb un 3-0 a favor, va desestabilitzar a l'espanyol fins adjudicar-se el segon set. En l'última i igualadíssima tanda que va arribar al tie break, va guanyar dos punts decisius amb els que va retirar a Nadal del camí que li conduïa de nou al tron ??mundial del tennis.

Roger Federer podrà retallar distàncies amb Nadal després que eliminés a David Ferrer en tres sets (4-6, 6-4 i 6-2) .El alacantí suma 17 derrotes i cap victòria en els duels particulars amb el suís.

Per la seva part, en representació espanyola està encara present Roberto Bautista, que va eliminar a Gael Monfils, en què els errors no forçats van acabar decantant el partit per als interessos de l'espanyol.

Rafa Nadal haurà d'esperar com a mínim a l'US Open per poder prendre-li el nombre un a Andy Murray, que causarà baixa de l'últim Grand Slam per lesió