Quantcast

Dembele dóna l'espantada en l'entrenament del Borussia Dortmund

Ousmane Dembele s'ha absentat de l'entrenament del Borussia Dortmund. Una cosa que ha agafat per sorpresa els dirigents del club Renània del Nord, que igual que el tècnic Peter Bosz, no tenen ni idea de la localització exacta de futbolista tot i haver-se posat en contacte amb ell per tots els mitjans.

Les últimes informacions que sortien des de França era un principi d'acord entre Dortmund i Barcelona pel jugador. El preu que pagarien els culers per Dembele seria 130 milions i el gal signaria per cinc temporades a canvi de 10 milions d'euros, tal com afirma Le Parisien. De fer-se oficial, seria el substitut de Neymar i el segon fitxatge més car de la història del futbol, ??per darrere del brasiler; i el més car del club català.

Dembele és el gran objectiu del Barça per substituir Neymar, al costat de Coutinho, pel que les negociacions s'han complicat en gran manera per l'elevat preu que demana el Liverpool pel migcampista brasiler.