Quantcast

Rafa Nadal, a dues victòries del número u del rànquing ATP

Rafa Nadal torna més endollat que mai. El balear s'ha pres molt seriosament la seva participació al Masters 1000 de Canadà i va eliminar el croat Borna Coric en poc més d'una hora de trobada, per 6-1 i 6-2.

D'aquesta manera, Rafa fa un pas més per recuperar el tron del rànquing ATP tres anys sempre que es classifiqui per a semifinals del torneig, arrabassant-li d'aquesta manera el nombre un a Andy Murray, actual líder, i que ha estat baixa per lesió.

D'altra banda, també s'ha pres seriosament la seva participació Roger Federer. El suís, que ve al màxim nivell després de guanyar Wimbledon, es va rescabalar amb facilitat d'Polansky i s'enfrontarà a David Ferrer a vuitens, que va guanyar el nord-americà Jack Sock en tres sets (7-6, 3-6 i 6-1).

Quant a la resta d'espanyols, Roberto Bautista va derrotar el nord-americà Ryan Harrison i s'enfrontarà a Gael Monfils, que va eliminar el japonès Kei Nishikori en un partit igualadíssim que es va acabar portant en l'últim set.