Quantcast

Cadells de la CUP ataquen interessos turístics a Euskadi i Balears

Les accions intimidarais contra els turistes , que durant aquests dies visiten Espanya, van en augment .

Dimecres, Arran Palma , Endavant Mallorca i Joves del GOB van pegar milers d'adhesius a les llunes dels cotxes de lloguer , en protesta contra la massificació turística.

< p> " Aquest cotxe sobra ", " El turisme mata Mallorca " o " la massificació turística ens explota " són alguns dels mesajes que podien llegir-se en els adhesius.

Arran , organització, que es defineix com independentista , socialista i feminista , ha reivindicat aquest matí en el seu perfil de la xarxa social Twitter aquesta actuació.

& # 9193; A # Mallorca amb @jovesgob i @Endavant_Mca continuem deixant clar que la massificació turística ENS explota! pic.twitter.com/Nc2d55Styg

Arran & # 128477; & # 65.039; (@Arran_jovent) August 9, 2017

Informacions aparegudes en Veu Populi , indiquen que els antisistema insisteixen que" < i> no és turismofòbia, és lluita de classes ". I han assegurat que el " desmesurat " nombre de vehicles " satura les comunicacions " a Mallorca, a més de contribuir a la massificació i la contaminació.

# AquestCotxeSobra , nova acció contra la # massificació turística #Mallorca https://t.co/FUPryjEuff

Diari de Balears (@dbalears) August 9, 2017

Els antisistema asseguren continuar amb aquest tipus d'accions durant els propers dies.

d'altra banda, el Govern Basc ha condemna l'atac contra la seu de l'Agència Basca de Turisme, Basquetour.

a les pintades, aparegudes aquest matí a l'exterior de l'edifici , es fa al·lusió a la manifestació del dia 17 , convocada per Ernai , a més de llançar pintura vermella contra l'entrada .

Davant d'aquesta pelig rosa costum, que amenaça a una de les potes de la nostra economia , El president del Govern, Mariano Rajoy, ha afirmat que el turisme és font de riquesa, ocupació i prosperitat i ha advertit que atacar aquest sector és un " sense sentit " i un " disbarat ".

" Mai vaig creure que hagués de fer una defensa del sector turístic espanyol. És una cosa veritablement inaudit ", va concloure el cap de l'Executiu.