Quantcast

Les opcions de Zidane per suplir Modric

Zinedine Zidane s'ha trobat amb un inesperat contratemps per enfrontar-se al Barcelona a la Supercopa d'Espanya, i és la baixa de Luka Modric per al partit d'anada. Recordem que el croat va ser expulsat en l'últim partit que el Reial Madrid va jugar en aquesta competició, contra l'Atlètic de Madrid.

La baixa del croat serà sensible, ja que parlem de l'escuder de l'equip blanc al centre del camp. L'encarregat d'elaborar, distribuir i coordinar el joc dels madridistes al mig del camp, i l'eix vertebral de l'equip. Sense Modric el Madrid perd creativitat, arribada i màgia, tot i que té relleus de sobres que poden suplir i acompanyar Kroos ja Casemiro al mig del camp. Aquests són:

Kovacic : El croat ha sonat aquest estiu com un dels noms que podien sortir de la disciplina madridista, però tot i no ser titular, és un jugador al qual Zidane li atorga minuts quan ho mereix. De fet, en el clàssic de Miami va marcar un dels dos gols del Reial Madrid. Un clar candidat a jugar en aquest lloc si la BBC és titular diumenge

Isco : El malagueny ve de delectar amb el seu futbol a la Supercopa d'Europa, amb el seu decisiu gol davant el Manchester United. En tot just cinc mesos a passat de ser prescindible a ser un pilar fonamental en l'esquema de Zidane. Ve fent mèrits suficients per acompanyar Kroos i Casemiro.

Asensio : El balear ha demostrat que per a partits d'aquesta envergadura té la qualitat suficient per a ser titular o per ser determinant sortint des de la banqueta, i així l'hi va fer veure a Zidane la passada campanya. Amb la tornada de Bale, potser té menys sencers per ser titular contra el Barcelona.

Ceballos : De moment, Ceballos no ha gaudit de protagonisme amb el tècnic francès, que li va descartar per al partit contra el Manchester United. El d'Utrera ha estat el fitxatge de l'estiu a Chamartín, i el partit contra el Barça és una prova de foc per demostrar que l'equip blanc no es va equivocar en el seu fitxatge.

Marc Llorente : Amb Casemiro de titular 'indiscutible', és molt improbable que surti d'inici, però també és un jugador pel qual Zidane pugui apostar, tot i que no ho hagi fet a la Supercopa d'Europa ni en pretemporada, on amb prou feines va tenir minuts