Quantcast

El pivot Moussa Diagné arriba al BC Morabanc cedit pel Barça

El Bàsquet Club MoraBanc Andorra ha tancat la incorporació de Moussa Diagné. El pivot senegalès de 23 anys i 2 metres 11 centímetres arriba cedit del FC Barcelona Lassa, on va jugar la segona part de la temporada. Temporada que iniciava amb el Fuenlabrada i que tancava realitzant unes xifres de 5 punts, 5 rebots i 9 de valoració.

Amb experiència a Europa, tant a Eurocup, competició que disputarà el MoraBanc Andorra, com a Eurolliga, Diagné es caracteritza pel seu caràcter dins la pista i la seva força sota els taulells.

El General Manager tricolor, Francesc Solana, s'ha mostrat molt satisfet amb la incorporació del pivot que completarà el joc interior de l'equip.

Des l'àrea de comunicació i premsa del club també estan encantats amb la incorporació d'un jugador espectacular, diuen en el comunicat, i que no deixarà indiferent ningú. En pocs mesos veurem si tenen raó, o no.