Quantcast

Retenen a un xinès que viatjava amb dos braços a la maleta

Un ciutadà d'origen xinès, i de cognom Zheng, va ser retingut a l'estació d'autobusos de Duyun (Guizhou, Xina), després que el personal de seguretat descobrís dos braços humans ocults entre el seu equipatge.

Zheng es va disposar a passar el control de seguretat de la terminal. En introduir la seva maleta per l'escàner, un oficial va observar uns objectes estranys que s'assemblaven perillosament a unes extremitats humanes.

El ciutadà va ser retingut i es va donar avís a la Policia.

Quan els agents van arribar a l'estació van trobar dos braços embolicats en bosses de plàstic i en procés de descomposició, a l'interior de la maleta.

Zheng, sense immutar-se, va al·legar que els braços pertanyien al seu germà gran, al que se'ls havien amputat després sufir un accident i, ara se'ls emportava perquè, el dia que mori, pugui ser enterrat amb ells.

Segons la tradició del seu poble, els morts han de ser enterrats amb totes les parts del seu cos, va assegurar Zheng als agents.

Encara que la legislació xinesa estipula que les persones poden desplaçar amb qualsevol part del cos humà si tenen un certificat mèdic, una autorització policial i un permís del Departament de Salut, els empleats de l'estació de van assegurar que els seus passatgers tenien prohibit viatjar en semblants condicions, fins i tot portant els permisos pertinents, per protegir la salut i la higiene dels passatgers.

Zheng, segons informa el South China Morning Post, haurà de trobar una altra manera de transportar els braços amputats del seu germà gran. Jo li donaria un cop de mà.