Quantcast

'Mi gitana', el niuet d'amor d'Isabel Pantoja i Julián Muñoz, reduït a enderrocs

Encara que la seva venda no és nova, sí que és recent que l'ajuntament de Marbella ha donat llicència per a procedir al seu esfondrament. I així ha passat aquest dimarts.

El xalet estava situat a la urbanització 'La Pera' de Marbella. 'Mi gitana' va ser símbol de la relació entre la tonadillera i l'exalcalde. Va ser la seva llar durant molts anys i allà van viure els millors moments de la seva relació, encara que també alguns dels amargs. Tots dos van ser allà detinguts quan es va descobrir la seva implicació en el Cas Malaya.

La relació amorosa entre Isabel Pantoja i Julián Muñoz entre 2003 i 2007 va ser una de les més sonades a la premsa rosa. L'exalcalde estava casat amb Mayte Zaldivar. Aviat es va separar d'ella i va començar una relació amb la cantant.

Julián li va regalar un xalet que va batejar amb el nom de 'Mi Gitana', que era com ell cridava a la tonadillera de forma afectuosa.

Tot anava de color de rosa fins que va començar la investigació en un dels casos de corrupció més grans i sonats del nostre país, el Cas Malaia, en què els dos estaven implicats.