Quantcast

Misterioses criatures marines ataquen a un jove australià

Sam Kanizay, un jove australià de 16 anys, nedava al mar quan de sobte va sentir alguna cosa estranya. Va ser atacat per milers d'aquestes criatures de mar de la mida d'una puça. Li van arrencar la pell de les mans i dels peus.

Quan el jove va arribar a l'hospital, els metges no podien explicar el que havia passat. Va ser llavors quan el seu pare va decidir tornar a la platja per esbrinar el que havia passat. Va tirar al mar un tros de carn embolicat en una xarxa. A la poca estona els polls es van llançar a devorar-la.

L'experta en invertebrats marins de la Universitat de New South Wales, Alistair Poore, va assegurar que mai no havia vist un cas similar. Afirma que les mossegades han ser causades per un invertebrat marí conegut com “poll de mar”.

Finalment, el jove va ser atès a l'hospital i es va recuperar l'endemà de totes les ferides.