Quantcast

David Bustamante felicita a les xarxes a la Paula Echevarría en la seva 40 aniversari

L'actriu compleix 40 anys, i el cantant no ha volgut desaprofitar l'ocasió per felicitar-la públicament amb unes emotives paraules.

Per felicitar el seu exdona, David ha recuperat una fotografia antiga dels dos, que anteriorment ja va publicar a l'octubre de 2016 i l'ha acompanyat del següent text: "Avui és l'aniversari de @pau_eche. la dona que m'ha donat el més important de la meva vida, la meva filla! I amb la qual he compartit 12 anys de la meva vida ".

és el primer aniversari que l'asturiana celebra sense la companyia del cantant des que es coneix la seva ruptura al començament del passat mes d'abril. Encara que, en aquests quatre mesos que han transcorregut des que va saltar la notícia, cap dels dos ha confirmat públicament la seva separació.

La felicitació d'aniversari de David a Paula ho torna a evidenciar, i és que la seva ruptura sembla que ha estat força amistosa.