Quantcast

Crítiques a un exregidor de la CUP per llogar el seu apartament per 750 euros a la setmana

La crítica de Miquel Buch cap al exregidor s'ha convertit en polèmica a causa de la campanya contra el turisme que ha fet el col·lectiu juvenil Arran, vinculat a la CUP, durant les últimes setmanes.

Aquesta campanya en contra del turisme pretenia atacar els interessos turístics de Barcelona i Mallorca mitjançant l'expropiació d'hotels i parcs temàtics i la prohibició de llogar pisos turístics a través de plataformes com Airbnb.

Tal com informa ABC, aquesta campanya "turismofóbica" danya la posició privilegiada d'Espanya en aquest sector i, davant tal evidència, Buch ha citat a Twitter que mentre la CUP va en contra del turisme, l'últim cap de llista del partit lloga casa "a preu d'or" a Premià de Mar.

l'alcalde assegura que l'apartament, a només tres minuts de la platja, costa 430 euros en temporada baixa i 750 en temporada alta, segons els diferents anuncis que hi ha a internet.

Joan Ribet, ha hagut d'admetre a través de Facebook que sí llogava el seu apartament, però que ho feia únicament per "pagar la hipoteca". L'exregidor assenyala que paga 600 euros d'hipoteca i que no acabarà d'abonar-fins d'aquí a 30 anys.

Ribet també va apuntar que durant l'hivern gairebé no es lloga i que a l'estiu no s'ha llogat als preus que ha publicat l'alcalde. Així, negava que s'estigués "forrant" i va titllar els mitjans de sensacionalisme.