Quantcast

Ataquen amb una destral a un jove de 14 anys per robar-li el telèfon mòbil

El menor va ser atès a l'hospital Carlos Haya de Màlaga, per un tall a la mà i una erosió a la cama.

Els fets han passat a la barriada de portada Alta de la capital malaguenya. Les fonts consultades pel diari ABC confirmen que el menor es trobava sol al carrer quan, cap a les onze de la nit, un grup de joves el van atacar amb una destral per robar-li el telèfon mòbil.

Pel que sembla, el jove s'hauria negat a lliurar el telèfon mòbil pel que va resultar agredit amb l'esmentada arma.

Els Agents del Cos Nacional de Policia van arribar ràpidament al lloc dels fets. La víctima del succés, segons expliquen les mateixes fonts, va donar una completa descripció dels agressors, als quals podria conèixer anteriorment.

Poc després, tres menors d'edat van ser detinguts per ser suposats culpables dels fets, tot i que la investigació del cas continua oberta.