Quantcast

Taylor Swift porta a judici el DJ que 'grapejar' el seu darrere

Taylor Swift (27) declararà en el judici que el DJ, David Mueller (55), "va posar la seva mà sota el seu vestit i li va agafar el cul". D'altra banda, el DJ ha demandat a la cantant per una suposada acusació falsa.

El judici de l'estrella del pop contra el DJ ha començat aquest dimarts 8 d'agost amb la selecció del jurat federal a Denver, Estats Units. Taylor Swift ha declarat prèviament que no va ser un accident, i que el 'grapeig' va ser totalment intencionat. "No he estat mai tan segura de res en la meva vida", va assegurar l'artista.

Mueller, ha sol·licitat una compensació de tres milions de dòlars pels danys que ha causat la denúncia cap a la seva imatge. Per la seva banda, la cantant ha anunciat, que en cas de fer-se amb la victòria en el judici, donarà el milió de dòlars que sol·licita "a organitzacions caritatives dedicades a protegir dones d'actes similars d'assetjament sexual".

A favor de l'artista hi ha diversos testimonis, entre els quals es troba el seu guardaespatlles, que es va enfrontar al locutor després de presenciar com li agafava el darrere per sota del seu vestit. En aquell temps, ella tenia 23 anys i va decidir portar la història d'una manera discreta i confidencial. La seva decisió va canviar quan va escoltar la versió del DJ, on assegurava que "ella per alguna raó, va tenir alguna motivació per fabricar aquesta història".