Quantcast

9 aplicacions divertides per a passar l'estiu

Et presentem una sèrie d'aplicacions que podràs utilitzar per animar les teves tardes d'estiu i que, a més, et resultaran d'allò més útils per organitzar els teus records un cop tornis de vacances.

01. HOW TO DRAW GRAFFITI
Sempre has volgut dibuixar grafitis, però mai no n'has sabut prou? El teu problema s'ha acabat amb aquesta aplicació. Gràcies a aquest programari, no només aprendràs a fer-los, sinó que et convertiràs en un crac del dibuix reivindicatiu. L'aplicació és molt senzilla, només cal que seleccionis el tipus de grafiti que t'agradaria saber realitzar i després l'aplicació t'explicarà pas per pas com fer-lo. Amb un full de paper en blanc i uns quants llapis, les tardes d'estiu prometen ser entretingudes amb aquesta app.

02. GROOPIC

És un clàssic, o demanem a alguna persona externa al nostre grup d'amics que ens faci la foto o sempre hi haurà algun amic que faltarà a la foto, el fotògraf. Amb aquesta aplicació el problema queda resolt. No necessitareu que totes les fotos siguin selfies per ser-hi tots, ni tampoc haureu de demanar contínuament a persones externes que facin de fotògrafs improvisats. L'aplicació funciona de forma molt senzilla. Primer, es fa la foto de grup, normal i corrent, en la qual un dels membres serà el fotògraf i evidentment no hi sortirà. Després, algú ha de fotografiar al fotògraf i tot seguit s'inclou al fotògraf mitjançant una edició que permet l'app a la primera foto de grup. D'aquesta manera no hi faltarà ningú. És una app entretinguda, fàcil d'emprar i, a més, resulta molt útil.

03. SONGIFY

Quan les tardes d'estiu al ritme del “despacito” a la piscina es converteixen en una agonia, cal canviar de sintonia. És per aquest motiu que et recomanem que et descarreguis Songify en el teu mòbil. Amb aquesta aplicació t'ho passaràs d'allò més bé i, qui sap, potser treus el “hit del verano” i tenim la sort que desbanquis a Luis Fonsi. Songify és una aplicació que transforma tot allò que dius en cançó, funciona de forma molt senzilla, només cal que pressionis el centre de l'esfera que es presenta en l'app i diguis el primer que et passi pel cap. Després, selecciona el tipus d'estil que t'agradaria, hip-hop, R&B… I llest, ja tens cançó!

04. NUDIFIER

Nudifier és una aplicació amb riure assegurat. L'aplicació funciona de forma molt senzilla. Es tracta de fer una foto a algun amic i després censurar alguna part de la imatge pixelant-la com es veu en la imatge de mostra. Aquest fet deixarà volar la imaginació dels més mal pensats arrencant un somriure, però no només això, sinó que, a més, es poden fer portades de revista d'allò més còmiques, com si és tractes d'una exclusiva, l'únic inconvenient d'aquesta app és que només funciona amb sistemes iOS, fet pel qual haureu de trobar algú que disposi d'un iPhone.

05. LAYOUT

Què fem amb els records de les nostres vacances? Layout ens proposa diverses opcions. Aquesta app ens permet organitzar les nostres millors imatges com més ens convingui, fent collages amb paràmetres absolutament lliures. És una bona manera de tenir les imatges dels nostres millors moments en una sola fotografia que després podem imprimir i penjar en un lloc visible per contemplar cada dia. El programari, a més, funciona amb qualsevol sistema i és molt fàcil d'utilitzar.

06. CLAP PHONE FINDER

Clap Phone Finder és una de les aplicacions més útils d'aquest llistat, però té un gran inconvenient i és que només funciona pels sistemes Android. Tot i així, si disposeu d'un telèfon que utilitzi aquest sistema operatiu, aquesta aplicació pot resultar-vos molt interessant. Quants cops no heu perdut el telèfon a casa? Bé, doncs, quan us passi això, només haureu d'aplaudir per trobar-lo. Aquesta app emetrà un so quan senti els aplaudiments per tal que sigueu capaços de trobar el vostre telèfon. El que no sabem és si enmig d'un acte on hi hagi aplaudiments també sonarà.

07 EDJING

Edjing és l'aplicació que et convertirà en un Dj professional aquest estiu. L'aplicació et permet mesclar les cançons que tinguis guardades en el teu smartphone i fins i tot incloure-hi efectes i variar els ritmes. A més, aquest programari et permet guardar les teves mescles i reproduir-les. És a dir, que si connectes el teu telèfon a un altaveu, seràs el rei de la festa. L'app és gratuïta en la seva versió més bàsica i pot millorar si s'efectuen compres. Està disponible per a tots els sistemes operatius.

08. INSTATTOO

Si ets major d'edat i estàs pensant a fer-te un tatuatge, aquesta és la teva aplicació. Igual que quan ens tallem els cabells, amb els tatuatges pot donar-se el cas que tinguem dubtes sobre com ens quedaran un cop fets. El que passa és que el cabell creix, però el tatuatge no s'esborra. Per aquest motiu, aquest programari pot ser-te de gran ajuda. El programari t'ajudarà a dissenyar el teu tatuatge ideal perquè no hagis de penedir-te de res. A més, podràs veure'l sobre diferents parts del cos per tal que vegis com queda abans que s'imprimeixi de manera definitiva sobre el teu cos.

09. REMOTE MOUSE

Una altra aplicació molt útil aquest estiu, per governar el teu ordinador des de la gespa de la piscina, és aquesta, Remote Mouse. Aquest programari convertirà el teu smartphone amb un mouse a distància a través del qual podràs apagar, encendre, reiniciar, enviar correus i, en definitiva, fer tot allò que desitgis des de la distància amb el teu mòbil entrant al teu ordinador.