Quantcast

Segueixen les negociacions sense acord entre Aena, Eulen i els treballadors del Prat

El comitè manté la vaga del Prat tot i les millores ofertes per Eulen.

Joan Carles Giménez, assessor del comitè de vaga d'Eulen, ha explicat que durant tota la jornada de dilluns, les tres parts han avançat en les negociacions, i que han arribat a acords que arriben a la meitat del reclamat.

A causa de les complicacions tècniques, les negociacions hauran de seguir aquest dimarts 8 d'agost. Giménez afirma que tractaran temes més tècnics per poder arribar a un acord final. Així i tot, manté que el tema salarial no ha avançat en aquestes jornades de negociacions.
A més, l'assessor del comitè de vaga sosté que darrere d'aquestes reivindicacions només hi ha una mala organització per culpa d'un amala licitació d'Aena.

El president del Govern, Mariano Rajoy ha sol·licitat responsabilitat, seny i sentit comú a Eulen i als treballadors de la companyia de seguretat a l'Aeroport de Barcelona-el Prat davant la vaga. Rajoy ha volgut assenyalar que tots els aeroports d'Espanya, que són gestionats per Aena, funcionen amb normalitat, i que la vaga del Prat és un problema puntual.

A través de Twitter, Josep Rull, el conseller de Territori i Sostenibilitat, assegura que "ni a l'Estat ni a Aena els importa la situació a l'aeroport barceloní", "observen el conflicte des lluny, sense responsabilitzar-se del mateix ". Rull comparteix la seva opinió i denuncia la incomprensible i perllongada inacció del Govern.