Quantcast

Vídeo: Així va ser l'entrada d'immigrants, 'a la cursa' pel Tarajal

Tal com informàvem ahir, un grup de gairebé 200 immigrants van aconseguir colar-se a través del lloc fronterer del Tarajal, sense que cap agent pogués impedir-ho.

Les càmeres de seguretat del lloc fronterer van gravar el moment en què es produeix l'entrada massiva de persones. Les imatges també mostren com un guàrdia civil colpeja amb la porra als assaltants, mentre que un altre resulta ferit després d'intentar frenar inútilment amb un cop de peu a una persona que entra corrent.

Els fets van passar a les cinc menys deu de la matinada de dilluns. En la gravació es veu com un immigrant salta la reixa i, tot seguit, un grup nombrós de persones s'amuntega darrere d'ell fins que aconsegueix obrir-la. A continuació, tots es llancen a la cursa en allau aconseguint esquivar els agents destinats en el lloc.