Quantcast
jueves, 11 febrero 2021 10:48

¿Qué es de Lamar Odom?

Els esportistes mai tenen una vida perfecta, per molt que puguin arribar a aparentar. A Lamar Odom li va passar el mateix. Nascut a Nova York al novembre de 1979, va estar marcat des de petit per la dura infància que li va tocar viure. Fill d'un pare addicte a la cocaïna i d'una mare que va morir de càncer de còlon quan l'ex jugador de bàsquet tenia 12 anys, Lamar va créixer amb la seva àvia Mildred, que va morir quan Odom va complir els 20.

Castigat per les desgràcies, va compensar la seva trista vida personal amb els seus èxits en la pista. Líder en totes les pistes de les lligues universitàries, va debutar a l'NBA de la mà dels Àngels Clippers el 1999, equip en què va començar el seu consum particular de marihuana. Després de consolidar-se en els Clippers com un dels millors rookies, va marxar a Miami, on va jugar durant una temporada en la qual promedió 17 punts per partit. No obstant això, només dur un any, i de Miami va volar cap als Àngels juntament amb Grant i Butler, sent traspassat per Shaquille O'Neal. En els Lakers Odom va tocar el cim esportivament parlant, amb els anells aconseguit en 2008 i 2010. Posteriorment, va tenir aventures en diversos equips, inclosa a Espanya, on va passar sense pena ni glòria.

Després del seu retir, Odom va signar una de les pitjors malsons que li van poder costar la vida. I va ser el consum massiu de drogues, que asegún ell, van acabar amb les seves ganes d'entrenar i amb el seu impuls sexual. Un fet que el va superar per complet va ser el seu casament amb la celebrity Khloe Kardashian. Admet que lamenta profundament la seva participació en reality shows, a més de donar a conèixer una confessió de la seva filla quan es recuperava del coma induït després de ser trobat en un bordell inconscient: "Busques ajudes o no parlaré amb tu en la vida" li va arribar a dir el seu primogènita.

Lamar Odom té per davant un procés de rehabilitació llarg personal i psicològic, en què haurà de deixar les drogues definitivament si no vol veure la seva vida en perill de nou.