Quantcast

Els polèmics tweets de Pipi Estrada i Miriam Sánchez sobre MYHYV

Davant la pèrdua d'audiència que MYHYV ha recollit durant aquest últim any, els dos ex assessors de l'amor, Miriam Sánchez i Pipi Estrada, han protagonitzat una nova polèmica.

Lluny de lloar el programa al qual van pertànyer durant un llarg període de temps, han carregat contra ell, deixant veure que les coses no van acabar molt bé entre els assessors de l'amor i el programa de Telecinco.

Per la seva banda, Pipi Estrada twitteó: "Fins quan aguantaran la ruïna a Telecinco de MYHYV?" al que el seu ex parella, Miriam Sánchez, va contestar amb un altre tweet en què el que afirmava que la cadena està buscant una presentadora per a un programa sobre política.

Fins quan aguantaran la ruïna en @telecincoes de @myh_tv amb inoperància d Angelo Rocca, Rafa Mora i cia ?? pic.twitter.com/TN6rYl3iwy

& mdash; Pipi Estrada (@ PipiEstrada1) 2 agost 2017

El descontentament dels seguidors del reality de Telecinco no ha trigat a arribar, acusant l'exparella que només busquen polèmiques i que van ser ells els que van sortir del programa per la porta de darrere.

@BulldogTV_ES @EmmaGarciaWeb @myh_tv es comenta molt que no tornen. Estan buscant presentadora per programa polític.

& mdash; Miriam sanchez (@ miriamsan81) 3 agost 2017

La cadena no ha contestat davant aquesta conversa dels dos ex col·laboradors, encara que bé és cert que els dades asseguren que el programa presentat per Emma García cada vegada té menys audiència.