Quantcast

Jordi González: "Alba Carrillo és coneguda fa un quart d'hora i es creu que és molt famosa"

El presentador parla sense pèls a la llengua sobre la seva opinió cap a la model.

Ahir, com cada diumenge, es va emetre el nou programa de debats de Mediaset, 'Mad in Spain' . El seu presentador, Jordi González, ha aprofitat l'ocasió per donar la seva opinió sobre Alba Carrillo. El periodista estava presentant als convidats de la nit, i quan va arribar el torn de Teresa Bous González, ex advocada de la model, va actuar de la següent manera: "Fins fa res era l'advocada d'una persona que és coneguda des de fa un quart d'hora, i es creu molt famosa ". Per acabar la presentació de l'ex advocada va prosseguir amb la següent frase: "Serà una persona molt popular, però algú a qui jo no suporto i no diré mai el seu nom".

L'enemistat entre Jordi i Alba no és d'ara, tot va començar des que la model debutés com a col·laboradora en el debat de 'Gran Hermano 17'. "Que algú parli amb aquesta dona, que no es pot tenir la pell tan fina" va dir el presentador en aquell temps, al que l'exdona de Feliciano va respondre: "Millor pell fina que acabar buscant un cor".