Quantcast

Suso Álvarez reapareix avui a la televisió després de la "mort cerebral" de la seva germana

María Patiño va anunciar aquest cap de setmana a 'socialité' que l'ex concursant de Gran Hermano es reincorporarà avui a 'Sálvame diari' després del tràgic accident de la seva germana Yara.

Després de la "mort cerebral "de la seva germana gran, Suso va decidir retirar-se temporalment de la televisió i de les xarxes socials. El col·laborador decidir centrar-se en la seva família. La jove es trobava sola a casa i va patir un desmai a causa de la diabetis. En no haver-hi ningú amb ella a casa no va poder ser atesa amb rapidesa i no es va poder fer res perquè es recuperarà.

Tot i no saber cap tipus de novetats sobre l'estat de salut de la seva germana, l'ex supervivent ha anunciat en les seves xarxes socials que aviat tornarà a la feina publicant en el seu compte d'Instagram un missatge d'agraïment a tots els seus seguidore. "Vull agrair a tothom l'onada d'afecte i suport que he rebut, és molt gratificant i estic súper agraït. Aviat em incorporaré a treballar perquè falta em fa distreure. Milions de gràcies".

Actualment, Yara, la germana de Suso, està connectada a una màquina amb respiració assistida i serà la seva família qui decideixi el desenllaç. Aquesta tarda, el col·laborador acudirà a Sálvame per explicar tot el que ha passat.