Quantcast

Un grup neofeixista navega per la Mediterrània per a detenir immigrants

Un grup de joves format per militants d'extrema dreta navega a bord del C-Star, un vaixell de 40 metres d'eslora, amb la intenció de detenir els immigrants que arriben a Europa pel mar Mediterrani.

Segons informa La Vanguardia, es tracta d'un moviment juvenil d'extrema dreta anomenat Generació Identitària. L'operació que està duent a terme per la Mediterrània rep el nom de “Defend Europe”.

Aquesta operació antimmigració ha estat finançada per una campanya de crowdfunding llançada per activistes francesos, alemanys i italians en contra de la immigració. I, encara que va ser suspesa per Paypal, l'organització ja havia recaptat 76.000 euros.

Tot i aquesta gran acollida en forma de finançament, són molts els països que li estan prohibint l'entrada al vaixell.

Sindicalistes, militants, pescadors i treballadors del port van participar en una manifestació convocada a Zarzis per impedir la seva entrada, va dir el president del Fòrum Tunisià pels Drets Econòmics i Socials.

D'aquesta manera, el C-Star es dirigeix cap a Tunísia, oposant-se a les desenes de persones que han protestat per la iniciativa neofeixistes del vaixell. Anteriorment, ja va navegar per les coses de Líbia.