Quantcast

Kiko Matamoros: "El pitjor error de la meva vida és haver-me enfrontat públicament al meu fill"

El col·laborador de Sálvame confessa haver-se enfrontat amb el seu fill Diego públicament és un error de dimensions estratosfèriques.

Kiko Matamoros ha estat un dels convidats de la tarda de diumenge al programa "Viva la vida" de Telecinco. El marit de Makoke s'ha sincerat amb Toñi i ha confessat que l'única cosa en el que es penedeix en la seva vida és haver-se enfrontat amb el seu fill públicament, encara que també ha explicat que es considera un home bastant determinista i que les coses succeeixen vulguem o no vulguem.

El col·laborador també ha parlat del seu gran amistat amb Ángel Nieto, que moria dijous passat a causa d'un accident de quad. La relació entre Kiko i Àngel era molt estreta, i per això, ha volgut llegir unes paraules molt emotives d'un amic per recordar al pilot de motos. "Només tu podies omplir un tanatori amb corones de les discoteques més grans d'Eivissa, del Reial Madrid, l'Atleti, del Rei, del president. Per tu vaig veure plorar a gegants tatuats de bandes moteres com els àngels de l'infern, demanant permís per veure el cap. Vaig veure quadrar a tota la guàrdia civil al teu pas a l'Església. Només tu amic eres capaç de tant ". Després del discurs, Kiko Matamoros ha acabat emocionat i entre llàgrimes recordant al seu gran amic.

Abans de ser col·laborador de televisió, Kiko Matamoros ja era conegut per ser el representant de Mar Flores, la seva cunyada en aquesta època, i de Carmina Ordóñez, una altra de les seves grans amigues. Però en l'entrevista, el col·laborador ha volgut recalcar que també ha treballat com a comercial de llibres, com a assessor d'obres públiques i transport de la Comunitat de Madrid i com a model.