Quantcast

Veïns denuncien un augment d'okupacions de xalets a Aranjuez

Els propietaris de la urbanització de la Muntanya, a Aranjuez, han presentat les seves queixes davant l'Ajuntament de la localitat a causa del notori creixement de xalets okupats per famílies de forma il·legal.

Segons informa El País, el nombre d'habitatges amb okupes ha augmentat en els últims anys visiblement, el que comporta la venda il·legal de claus de les cases i els enganxalls il·lícits a la llum ia les conduccions d'aigua.

Davant les queixes dels veïns, l'Ajuntament de la localitat s'ha compromès a incrementar la presència policial a la zona per evitar que aquest nombre d'okupes segueixi creixent en els xalets abandonats d'aquest barri.

Segons la Prefectura Superior de Policia de Madrid , el total de vivendes okupades a Madrid és de 3353, comptant la capital i els grans municipis de la regió.

la major concentració d'okupes la trobem a Puente de Vallecas amb 452 casos constatats, seguit de Villaverde ( 419) i Carabanchel (260).

A la capital, al Retiro i Chamberí són els districtes amb menys casos, cadascun d'ells té 8 assentaments okupes.

Dels grades municipis de la regió, Fuenlabrada se situa al capdavant amb 160 casos, seguit de Leganés (134) i Móstoles (112).