Quantcast

Dani Alves desmenteix el director de Mundo Deportivo a El Transistor

Daniel Alves és el nou protagonista del 'Culebrot Neymar'. El brasiler va sortir a desmentir unes declaracions que va realitzar Santi Nolla en una entrevista a El Transistor d'Onda Cero, en què el periodista comentava la influència del jugador al possible traspàs del paulista al club parisenc.

< p> en l'emissora, Alves va comentar que la decisió de Neymar varia en funció del jugador que es tracti: "Neymar canvia de resposta contínuament. a Dani Alves li diu una cosa, ia Messi una altra" va assegurar el defensa, que d'altra banda, va fer ús de Twitter per desmentir el periodista de Mundo Deportivo negant que influís en el jove davanter perquè recali a les files del París Saint Germain.

Alves li va contestar que no ha de convèncer Neymar de res i que és feliç mentre ho sigui ell. Aquest era el tweet que va publicar:

Mentida, no he de convèncer a ningú de res … quan parlo amb ell, parlo de tot menys de futbol. Sóc feliç si el ho és https://t.co/jdSdz6bxXg

& mdash; Daniel Alves (@ DaniAlvesD2) 27 juliol 2017