Quantcast

El Retaule de Sant Ermengol comptarà amb una nova escena

El Retaule de Sant Ermengol de la Seu d'Urgell comptarà enguany amb una nova escena. Aquest dijous a la tarda s'han donat a conèixer les novetats d'aquest espectacle medieval que tindrà lloc del 5 al 12 d'agost al claustre de la catedral de Santa Maria i que enguany compleix 60 anys. Una d'elles és que els veïns de la Seu d'Urgell i l'Alt Urgell gaudiran d'entrades més barates que la resta, concretament a 10 euros, en comptes dels 15 que valen a guixeta i els 13 si es compra de forma avançada. L'altra serà la incorporació d'una escena sobre la batalla d'Albesa.

L'altra gran novetat d'aquesta edició és el canvi de director, ja que Xavier Piguillem pren el relleu de Xavi Hernàndez. Amb molta experiència en el món del teatre amateur, el puigcerdanès agafa enguany les regnes del Retaule, amb l'objectiu d'introduir alguns canvis.

Des de l'ajuntament de la Seu d'Urgell segueixen col·laborant amb el Retaule ja que, a banda de formar part del patrimoni de la ciutat, creuen que ajuda a complementar el projecte turístic relacionat amb la Seu Medieval.

Parlen al vídeo: JESÚS GALINDO, PRESIDENT DEL PATRONAT DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL – XAVIER PIGUILLEM, DIRECTOR DEL RETAULE DE SANT ERMENGOL