Quantcast

Més d'una cinquantena de famílies gaudeixen d'un espectacle infantil a Escaldes-Engordany

Els més petits d'Escaldes-Engordany han aprofitat aquest diumenge a la tarda, per gaudir d'una de les activitats programades en el segon dia de festa major de la parròquia, com és l'espectacle musical infantil 'Visca la Festa amb Ai Carai!'. Una cinquantena de famílies s'han aplegat a l'aparcament dels Veedors, per tal de cantar i ballar diferents cançons infantils.

La festa ha continuat amb un repartiment de xurros i xocolata, per tal que la canalla recuperés forces després de l'animació infantil. A més, també hi ha hagut una classe magistral de zumba, a càrrec de Vanessa Diaz. Tot un conjunt d'activitats organitzades per la Unió Pro-Turisme d'Escaldes-Engordany, amb el suport del Comú de la parròquia, a les quals aquest vespre caldrà sumar la representació 'Espectacle de revista', amb l'humor d'Àngel, la màgia del mag Fèlix, el Fakir i el Ballet Glamour.

Des de Pro-Turisme s'ha assenyalat que les activitats d'aquests dos dies han tingut una molt bona acceptació, tot i que han remarcat que els veritables dies de la festa major encara estan per arribar, el pròxim dimarts i dimecres. Precisament, dimecres arribarà el plat fort d'enguany amb el concert gratuït del grup català 'Txarango' a l'aparcament dels Veedors.

Cinc dies de festa que van iniciar-se aquest dissabte, amb una de les propostes més reconegudes de la parròquia, l'actuació de l'Esbart Santa Anna.