Quantcast

Maduro torna a criticar Mariano Rajoy

El president de Veneçuela, Nicolás Maduro, ha tornat a llançar dures crítiques contra Espanya i contra Mariano Rajoy.

Només unes hores després de la “reeixida” consulta popular organitzada per l'oposició en contra del procés constituent que Maduro vol dur a terme, el president s'ha dirigit al seu país des del Palau de Miraflores.

Maduro ha qualificat d'”insolent” a la Unió Europea i al ministre espanyol d'Exteriors, Alfonso Dastis, per plantejar sancions en el cas que el procés constituent segueixi endavant i se celebri el referèndum previst per al proper 30 de juliol.

El president de Veneçuela ha respost assegurant:

“Mariano Rajoy, treu els teus nassos de Veneçuela, ja és prou el pes que tens en la tragèdia que viu Espanya. I, en el tema català, que senzillament ha desbordat les capacitats de Mariano Rajoy i companyia per ser atès democràticament”.

Aquestes paraules de Maduro se sumen a una llarga llista de crítiques cap al president del Govern d'Espanya. En les últimes setmanes ha acusat Rajoy de “covard” per permetre una suposada “agressió” a l'ambaixador de Caracas a Madrid, Mario Isea, que va assegurar haver estat “segrestat”.