Quantcast

Valtteri Bottas guanya i Vettel s'allunya de Hamilton

Discreta va ser la carrera al Red Bull Ring de Spielberg. Valtteri Bottas es va fer amb els 25 punts a Àustria, sumant la seva segona victòria de la temporada juntament amb el triomf collit a Rússia. Segon va ser Sebastian Vettel i tercer Daniel Ricciardo, que van acompanyar al finlandès al podi.

Precisament l'alemany de Ferrari va ser l'altre guanyador del Gran Premi. El tetracampió ja avantatja en 20 punts al pilot anglès de Mercedes en la classificació general a falta d'onze carreres per al final del campionat. El pilot anglès, que correrà a casa aquest cap de setmana, no va poder finalitzar en podi tot i realitzar un esforç enorme per acabar entre els tres primers. Daniel Ricciardo va frenar el seu intent d'avançament en la penúltima volta de carrera.

Per la seva banda, els espanyols no van tenir el cap de setmana desitjat. Fernando Alonso va sumar el setè abandonament en nou carreres per culpa d'un cop de Kvyat al primer revolt res més arrencar, mentre que Carlos Sainz es retirava a boxes per culpa de problemes en el motor del seu monoplaça quan anava desè i després d'haver signat una excel·lent sessió classificatòria dissabte.

Xarxa Bull va tornar a signar una irregular actuació. Mentre Ricciardo acabava en podi, Verstappen tornava a abandonar per tercera vegada consecutiva, el cinquè abandonament en set curses, també arran de l'incident entre Kvyat i Alonso en el qual es va veure involucrat.

Silverstone serà la pròxima cita en què es tornarà a disputar una nova batalla entre Lewis Hamilton i Sebastian Vettel, en què el britànic té el punt a favor de córrer davant del seu públic.