Quantcast

La Policía recupera la bicicleta de Gema Hassen-Bey, sustraída durante las fiestas del orgullo

La Policia ha recuperat la bicicleta de l'atleta paraolímpica Gema Hassen-Bey , que va ser robada durant la passades festes de l'Orgull i que està valorada en 15.000 euros .

Agents de #Centro Sud recuperen la bicicleta de la medallista paralímpica @GemaHassenBey que havia estat robada #PatrullajePreventivo < a href = "https://t.co/b5Fh834wgh"> pic.twitter.com/b5Fh834wgh

& mdash; Policia de Madrid (@policiademadrid) 4 juliol 2017

la bici va ser trobada, la passada matinada, a la carrer Tribulete , per una patrulla municipal i en perfecte estigueu o, tan sols tenia la cadena sortida.

El vehículño va ser sostret a la madrugad de diumenge passat, quan Hassen Bay havia acudit, juntament amb uns amics a celebrar la festa de l'Orgull.

la notícia ha estat celebrada per l'esportista, que, a través del seu compte de Twitter < / strong>, ha agraït als cossos de seguretat la seva ajuda.

Gràcies Pilar @policia @lgtbipol per aquesta crida per comunicar-me que ha n trobat el meu handbike Ha estat el millor despertar de la meva vida & # 128.515; & # 10024; & # 10024; & # 128.149; pic.twitter.com/G6WabQFUOj

& mdash; DIVERSCITY by Gema (@GemaHassenBey) 4 juliol 2017