Quantcast

Alpí revela el significat del cartell de 10 km que apareix en les seves pintures

Les caixes de pintura Alpí han estat presents durant diverses generacions en nombroses escoles i llars. La marca catalana es va fundar el 1933 i encara que al llarg dels anys han anat modernitzant el dibuix i format dels seus paquets. El que sempre s'ha mantingut en la il·lustració dels seus paquets ha estat la imatge d'un cérvol a la muntanya al costat d'un llapis gegant que tenia un cartell que indicava 10 Km. Un cartell, el significat del qual ha generat la curiositat de nombrosos internautes.

Tot va començar quan un tuiter va pujar la imatge de la famosa caixa de llapis preguntant com era el significat del famosos cartell : “Passen els anys i segueixo sense saber què és el que estava a 10 quilòmetres…”. Això va generar nombrosos retuits i n'hi ha que van decidir contribuir a resoldre el misteri aportant les seves pròpies teories.

La teoria que més es repetia deia que aquests 10 quilòmetres era la distància que és capaç de pintar cada un els llapis que conté la caixa de pintures. Una teoria que ha estat present durant diverses generacions.

Després del debat suscitat en les xarxes socials per intentar trobar l'autèntic significat del cartell, Alpí va decidir resoldre el misteri a través del seu compte oficial de Facebook. La marca catalana va convidar els seus seguidors a explicar les seves teories i els va reptar al fet que si arribaven als 5.000 'Likes' desvetllarien el misteri.

I dit i fet. Una setmana després de llançar el repte, Alpí va resoldre finalment el significat del cartell. “Ens ha encantat la vostra originalitat i ja que molts coincidiu en què correspon a la distància amb la qual es pot dibuixar amb un dels nostres llapis us convidem a assolir el repte, comentava la companyia en el seu compte de Facebook.

“El que amaga el senyal del llapis… 'a 10 km es troba el poble més proper!! No es tracta de Maienfeld (el poble de Heidi), sinó que es refereix a un poble imaginari. Els creadors d'Alpí mai no van arribar a especificar ni el poble ni la regió de la qual es tractava, el que sí van dir va ser que els encantava el paisatge dels Alps i que es van inspirar en les seves muntanyes per crear la mítica imatge de la caixa de llapis”, acaba per revelar Alpí.

Finalment, la resposta més senzilla ha estat la correcta, encara que no han rebutjat la teoria de pintar 10 quilòmetres amb un dels seus llapis i han reptat als seus seguidors a intentar-ho.

< / p>