Quantcast

Què va ser de Núria Bermúdez, la famosa agent de futbolistes

Núria Bermúdez , coneguda popularment com NuriaBer, es va convertir en tota una estrella de la televisió en els primers anys del 2000. Tot i haver aparegut amb 11 anys en el programa de Teresa Rabal, < em> 'la Guarderia' , a la Núria no li arribaria la fama fins que es va fer pública la seva aventura amb Antonio David Flores , marit per aquell temps de la filla de Rocío Jurado, Rocío Carrasco .

va ser llavors quan es va fer un forat a la televisió, de la mà de 'Crónicas Marcianas' , a Telecinco, on va treballar com a tertuliana durant 9 anys. En tot aquest temps, els seus romanços amb futbolistes com Roberto Carlos, David Beckham o Cristiano Ronaldo , entre d'altres, van ser els temes de conversa en els quals girava el seu protagonisme.

Però la seva vida va canviar radicalment en l'any 2006. Núria es va treure el títol de agent FIFA, sent la primera de la seva promoció, i es va convertir en representant de futbolistes. El primer va ser la seva parella i pare del seu fill, Dani Güiza . En 2008 va aconseguir convertir-se en la primer dona a tancar un contracte amb el futbol turc i fer de Güiza el primer fitxatge espanyol en la història del Fenerbahçe.

Poc després arribaria la fi de la seva relació. Tot i que la relació es va trencar a l'instant, tots dos van començar una llarga batalla legal que va acabar el 2012, quan, segons la pròpia NuriaBer, van signar la pau gràcies a la intervenció de Rocio Herrera, l'actual parella de Güiza.

Lluny queden les seves visites a platós com els de 'Al teu costat' i 'On estàs cor?' , on també acudia com a col·laboradora, i ara l'agent FIFA viu a Madrid allunyada del focus mediàtic i centrada en la seva carrera d'agent . Segons publica 'Tikitakas' , té un nou projecte entre mans que consisteix a portar la direcció esportiva d'un centre d'alt rendiment.