Quantcast

Ronaldo, sobre les seves mítiques festes: "La gent se les imagina, però no tenen ni idea el bones que eren"

Ronaldo Nazario , exfutbolista del Reial Madrid i Barcelona, ??entre d'altres, va acudir a El Hormiguero de Pablo Motos i no va defraudar . El brasiler va recordar alguns dels moments més mítics i divertits del seu pas per l'equip blanc. Una altra de les coses que no van passar per alt van ser els seus famoses festes . "La gent se les imagina, està bé en la imaginació. Però no tenen ni idea el bones que eren" , va confessar l'exfutbolista.

aquestes festes li van generar alguns problemes al club i diverses bronques per part del seu president, Florentino Pérez . "Ell em tirava moltes bronques. La millor anècdota va ser un dia que em va trucar a casa i em va dir 'Per què no et quedes a casa? Mira Figo'. Jo li vaig dir: 'Presi, si tingués la dona que té Figo ho faria' ". Aquestes declaracions van provocar les riallades dels allí presents.

Malgrat les seves mítiques festes, Ronaldo ha assegurat que només va arribar tard a dos entrenaments. "La primera vegada em van tirar la bronca i em van dir que em multarien, i ho van fer. La segona vegada, abans que em diguessin res, jo vaig demanar: 'O la multa, o la bronca. Amb les dues no puc ' ", ha recordat.

Sobre el futbol d'avui dia, l'ex furbolista creu que es fa molt teatre, més que abans , i que no hauria de ser així a causa del exemple que suposa per a la gent: " El futbol encara té una credibilitat molt fort en la societat. El futbol encara és una sortida per a la gent, per als que ho passen malament dia a dia ".

El programa li va mostrar un vídeo amb un recull d'alguns dels seus gols més memorables. Sobre el seu millor moment en el futbol, ??el brasiler va recordar la final contra Alemanya al Japó. "Em vaig lesionar greument abans del Mundial i havia passat una experiència horrible abans. Vaig estar dos anys lluitant per recuperar-me. El seleccionador va confiar en mi i per sort tot va sortir bé" , va explicar.