Quantcast

Així va ser l'atac amb un martell a uns policies a Notre Dame

Desenes de turistes i residents a París van ser testimonis aquest dimarts d'un atac amb martell per part d'un home a uns policies davant de la catedral de Notre Dame.

Un vídeo gravat per una de les càmeres de seguretat de la catedral mostra l'estampida general que es va produir quan l'home va atacar a un dels policies, que va caure a terra. Després dels atacs de fa uns dies a Londres, quan 3 terroristes van apunyalar a set persones i van ferir-ne a 48, era lògic que molts es temessin el pitjor.

Els agents van aconseguir reduir l'home després de propinar-li diversos trets. Posteriorment va ser traslladat a l'hospital.

Segons alguns testimonis, l'agressor cridava que era un soldat del califat i que això ho feia per Síria.

La policia ha trobat al registre de casa seva un vídeo en què assegura pertànyer a l'Estat Islàmic. Tot i portar una targeta d'estudiant algerià, el govern francès l'ha identificat com Farid I, un algerià de 40 anys que va arribar a França el març de 2014. Diu ser traductor i estar casat amb una dona de nacionalitat sueca.