Quantcast

Roba un cotxe a Marbella i l'abandona en descobrir un nadó dins

La Policia Nacional busca un home que dimarts passat va robar un vehicle al municipi malagueny de Marbella i posteriorment el va abandonar en adonar-se que a l'interior viatjava un nadó de tan sols 13 mesos d'edat.

El robatori es va produir quan la mare va baixar del cotxe i va entrar a fer una gestió en el negoci que regenta el seu marit. Pel que sembla, com que es tractava de poc temps, va deixar les claus posades i al seu nadó a la cadireta.

Se sospita que el lladre va poder seguir-la, a causa de la rapidesa amb la qual es va produir el robatori del cotxe, un Porsche Cayenne.

Tot seguit, la mare va avisar les autoritats, els qui van començar la recerca. Afortunadament, no els va costar molt trobar-lo. El lladre va abandonar el vehicle amb el nadó al seu interior, en perfecte estat, a pocs carrers d'on el va robar i va emprendre la fugida.