Quantcast

'Supervivientes': Kiko humilia Alba Carrillo: "Entenc que li hagin posat les banyes"

Des del començament de 'Supervivientes' ha estat palpable la mala relació entre Kiko i Alba Carrillo , però amb el pas de les setmanes seus enfrontaments s'han tornat insuportables. L'últim ha tingut a veure amb l'actitud de la model a l'illa.

El nòvio de Glòria Camila creu que si Alba no fa res a l'illa, només estirar-se a pijama a l'estoreta tot el dia, a casa no va a ser menys, pel que diu entendre el motiu pel qual li han posat les banyes.

"Entenc que li hagin posat les banyes. A qui li pot posar una tia que està tot el dia a la platja amb el pijama" , va dir l'ex tronista de 'Dones i Homes i Viceversa' a la seva companya i confident, Leticia Sabater .

Durant la gala d'aquest dijous, els concursants van poder escoltar les paraules de Kiko, el que va provocar les llàgrimes de l'ex de Feliciano.

"Estàs fent un concurs molt bo i el pots fer malbé per dir paraules que poden fer mal a moltes persones ", li va deixar anar Jorge Javier Vázquez des de plató després tirar-li una bona reprimenda.

El concursant va acabar demanant-li perdó i justificant les seves paraules: " Aquí et dóna el cap moltes voltes i jo tinc molta personalitat. Li demano disculpes perquè la ment et juga males passades i seré un bocamoll moltes vegades ".